agenda

Workshops & Evenementen

2022

10:00 - 20:00 uur

girl-ponytail-sunset

Theater van het Leven

Kom en speel mee in het Theater van het Leven. Waar het leven met liefde en lef wordt geleefd. In 2021 geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. De datum voor 2022 is op dit moment nog niet bekend.

5

dagdelen in 2022

Corona-proof

coffee-2242267_1280

Schrijfcyclus 'Het verhaal dat je leeft'

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe 'goed' je kunt schrijven, hoe gaat erom of je authentiek wilt zijn. We onderzoeken hoe we dit corona-proof kunnen organiseren.

11 - 14

juli 2022

4 dagen zelfbezinning

De Zomer 4-daagse staat dit jaar in het teken van ‘de reis van de held-in’ in mythen en verhalen. Oude mythen en verhalen vormen nog steeds een leidraad voor persoonlijke groei. Tijdens de lange dagen van de zomer staan we open voor de oproep tot avontuur en het finetunen van onze doelen en idealen.

helden en heldinnen

We organiseren de 4-daagse op het Landgoed ISVW in Leusden

28

december 2020

3-daagse zelfbezinning

De winter 3-daagse wordt gehouden van 28 t/m 30 december 2020, en vindt plaats bij Centrum Athanor in het groene buitengebied van Lochem. Een sfeervol evenement waar ontmoeting en diepgang hand in hand gaan. Aantrekkelijk voor zelfbewuste mannen en vrouwen die hun plek willen claimen in een mooiere wereld.

Je bent welkom

Gespreksgroepen

Themagroep ‘Luisteren naar het verhaal achter het verhaal.. achter het verhaal ..’
1 x in de maand op 10 maandagmiddagen.
Met Henny Dijkstra. Meer info…

5 x zaterdagochtend tweewekelijks
Bezinnende schrijfgroep “Schrijven naar je zin”. Met Willem Jan van den Brink.  Meer info…

“Zelfvernieuwing.” Maandelijks op zaterdagochtend. Met Piet Ziel. Meer info…