agenda

Workshops & Evenementen

19

juni 2021

10:00 - 20:00 uur

girl-ponytail-sunset

Theater van het Leven

Kom en speel mee in het Theater van het Leven. Waar het leven met liefde en lef wordt geleefd. Waarom? Leven is ook geconfronteerd worden met levensvragen die verwarrend of bevrijdend kunnen zijn en kansen bieden. Daarbij staan angst en liefde soms op gespannen voet met elkaar, raken we met onszelf en anderen in de knoop en valt het leven soms zwaarder dan we zouden willen. Het leven wordt immers liefst moeiteloos geleefd. Maar hoe doe je dat?

5

dagdelen in 2021

Corona-proof

coffee-2242267_1280

Schrijfcyclus 'Het verhaal dat je leeft'

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe 'goed' je kunt schrijven, hoe gaat erom of je authentiek wilt zijn. We onderzoeken hoe we dit corona-proof kunnen organiseren.

23-26

augustus 2021

4 dagen zelfbezinning tijdens de Zomer4daagse

Het is 2021 geworden. Als vanouds staat de zomer4daagse op de agenda. Het thema is nog niet bekend. De locatie wel. We organiseren de 4-daagse op het Landgoed ISVW in Leusden

28

december 2020

3-daagse zelfbezinning

De winter 3-daagse wordt gehouden van 28 t/m 30 december 2020, en vindt plaats bij Centrum Athanor in het groene buitengebied van Lochem. Een sfeervol evenement waar ontmoeting en diepgang hand in hand gaan. Aantrekkelijk voor zelfbewuste mannen en vrouwen die hun plek willen claimen in een mooiere wereld.

Je bent welkom

Gespreksgroepen

Themagroep ‘Luisteren naar het verhaal achter het verhaal.. achter het verhaal ..’
1 x in de maand op 10 maandagavonden
19:30-22:00 uur, vanaf 19:15 inloop. Met Henny Dijkstra. Meer info…

5 x zaterdagochtend tweewekelijks
Bezinnende schrijfgroep “Schrijven naar je zin”. Met Willem Jan van den Brink.  Meer info…

“Zelfvernieuwing.” Maandelijks op zaterdagochtend. Met Piet Ziel. Meer info…