Zomer 4-daagse

Thema nog in wording!

23 t/m 26 augustus in Leusden. 

 

Nieuwjaar 2021

Nieuwe ronde, nieuwe kansen...

Een nieuw jaar brengt met zich mee dat we hardop naar elkaar uitspreken wat we voor het nieuwe jaar wensen. Dit jaar gaat dat over zaken die tot maart 2020 normaal waren. Gezondheid, ach natuurlijk iedereen mankeert wel eens wat. Ik dacht er eigenlijk nooit over na dat knuffelen, elkaar aanraken, verjaarsvisite en spontaan op stap kunnen gaan zo belangrijk voor mij waren. Het was gewoon normaal..!

Nu we een beetje gewend zijn geraakt aan wat voor nu niet kan, heeft het begrip planning ook een andere inhoud gekregen.  We hopen dat we een ‘normale’ zomer4daagse kunnen organiseren. Zo snel meer bekend is over thema en inschrijving maken we dat op deze website bekend.

Ook nu

De corona-crisis heeft ons geleerd dat niets vanzelfsprekend is. Niet dat we dat niet wisten, maar het massaal beleven van isolement en afstand maakt het ook tot een diepe gezamenlijke ervaring. Een ervaring die ook zeker terug zal komen in ons bezinnen op hoe gaan we in diepste essentie om met het ‘onverwachte en onvoorspelbare’.

path-2041414_1920

In 1969 werd de stichting Centrum voor Zelfbezinning door Kees Schuurman opgericht. Het centrum is gevestigd op het terrein van de Landgoed Internationale School voor Wijsbegeerte (ISVW) in Leusden. De zomerweken vonden in de tijd van Kees Schuurman op het terrein van de ISVW plaats.

Praktische zaken

Binnenkort volgt hier de praktische informatie over prijzen, aanmelding etc.