Bezinnende schrijfgroep Leusden

Het verhaal dat je leeft. Met Willem Jan van den Brink.

Schrijfcyclus

Het verhaal dat je leeft

 

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe goed je kunt schrijven, hoe gaat erom of je authentiek wilt zijn. Echt en eerlijk.

Ook al maken we contact met onze creativiteit tijdens de schrijfsessies, dit is geen cursus creatief schrijven. Schrijven dient hier vooral als reflectietool en aanzet tot bezinning en zelfcoaching.

Ons motto is: Schrijvend ben je sprekend jezelf.

book-863418_1920

Voorjaar 2023 begint de volgende editie van de schrijfcyclus. Data: 18 maart, 1 april, 15 april, 13 mei en 27 mei.

De schrijfcyclus van het CvZ is een bezinnende schrijfgroep, geen schrijfcursus. Er is ruimte voor persoonlijke uitwisseling, en we werken met speelse thuisopdrachten. Een schrijfcyclus bestaat uit 5 zaterdagochtenden.

Locatie: Landgoed ISVW, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden.

Inloop vanaf 09:30 uur / schrijven 10:00-12:30 uur
Deelnamekosten: € 160
Begeleiding: Willem Jan van den Brink – gespreksleider en coach reflectief schrijven.

Er is plek voor  maximaal 8 deelnemers. Dus vol is vol. Het is niet mogelijk om per keer in te stappen. Interesse om mee te doen? Geef je op door een email te sturen aan willemjan@zelfbezinning.nl of bel 06-54322088. Of klik hieronder op de aanmeldbutton en meld je aan via de contactpagina.

Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Plaatsing op een wachtlijst is voorbehouden.

Hoe en wat

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe ‘goed’ je kunt schrijven, het gaat erom of je authentiek wilt zijn.

Mocht je interesse hebben, laat dan weten wat je verwachtingen zijn. De schrijfcyclus is geen cursus, d.w.z. niet wat je gewoonlijk onder een cursus verstaat. Overigens ga je je gedachten wel vrijer aan het papier toevertrouwen. Voor zover je dit al niet doet natuurlijk. Laat jouw unieke stem maar horen.