Bezinnende schrijfgroep Leusden

Het verhaal dat je leeft. Met Willem Jan van den Brink.

Schrijfcyclus najaar 2021

Het verhaal dat je leeft

 

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe goed je kunt schrijven, hoe gaat erom of je authentiek wilt zijn. Echt en eerlijk.

Ook al maken we contact met onze creativiteit tijdens de schrijfsessies, dit is geen cursus creatief schrijven. Schrijven dient hier vooral als reflectietool en aanzet tot bezinning en zelfcoaching.

Ons motto is: Schrijvend ben je sprekend jezelf.

book-863418_1920

De volgende schrijfcyclus begint op 11 september 2021.
De cyclus bestaat uit 5 zaterdagochtenden.
Data: 11 september, 25 september, 9 oktober, 23 oktober en 6 november (wijzigingen voorbehouden).
Locatie: Landgoed ISVW, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden.

Inloop vanaf 09:30 uur / schrijven 10:00-12:30 uur
Deelnamekosten: € 185,-.
Begeleiding: Willem Jan van den Brink – gespreksleider en coach reflectief schrijven.
Er is plek voor  maximaal 10 deelnemers. Dus vol is vol. Het is niet mogelijk om per keer in te stappen. Geef je op door een email te sturen aan willemjan@zelfbezinning.nl of bel 06-54322088. Of klik hieronder op de aanmeldbutton en meld je aan via de contactpagina.

Hoe en wat

Je schrijft aan de hand van je autobiografisch geheugen, met het oog op persoonlijke reflectie. Je eigen ervaringen vormen een bron van wijsheid. Het accent ligt op het schrijfproces en de betekenis die je aan je eigen teksten geeft. Het gaat er niet om hoe ‘goed’ je kunt schrijven, hoe gaat erom of je authentiek wilt zijn.

Mocht je interesse hebben, laat dan weten wat je verwachtingen zijn. De schrijfcyclus is geen cursus, d.w.z. niet wat je gewoonlijk onder een cursus verstaat. Overigens ga je je gedachten wel vrijer aan het papier toevertrouwen. Voor zover je dit al niet doet natuurlijk. Laat jouw unieke stem maar horen.