Kom en Speel mee

in het

Theater van het leven

waar het leven met liefde en lef wordt geleefd
 Verwacht: Landgoed ISVW in Leusden voorjaar 2022..

Leven met liefde & lef

Waarom?

Leven is ook geconfronteerd worden met levensvragen die verwarrend of bevrijdend kunnen zijn en kansen bieden. Daarbij staan angst en liefde soms op gespannen voet met elkaar, raken we met onszelf en anderen in de knoop en valt het leven soms zwaarder dan we zouden willen. Het leven wordt immers liefst moeiteloos geleefd. Maar hoe doe je dat?

Hoe dan?

Ter inspiratie creëren we een omgeving waarin wij (organisatoren én deelnemers) elkaar een variëteit aan thema’s en werkvormen kunnen aanreiken om beter in staat te zijn met lef en in liefde te leven. Uit dat aanbod stel je die dag je eigen programma samen, waarbij je de keuze hebt uit verschillende workshops, gespreksgroepen, meditatiesessies, muziek, dans en meer. Natuurlijk hoort daar ook gezond en lekker eten bij.

Wat kost het?

Aan deelnemers vragen we een bijdrage in de kosten van €75,- per persoon. Op dit moment kunt u zich nog niet aanmelden. Nieuwe datum 2022 volgt!

pexels-lukas-hartmann-887173

Motto
Na bijna anderhalf jaar met corona zetten we op 19 juni

een Kroon op ons Leven

(indachtig The Coronation van Charles Eisenstein)

Praktisch

  • Datum: 19 juni 2021
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Landgoed ISVW, Dodeweg 8 te Leusden

AanmeldingMaak €75 over op bankrekening NL90TRIO379227928 t.n.v. Centrum voor Zelbezinning onder vermelding van ‘Theater van het Leven’ en je ontvangt van ons een bevestiging van deelname.

Mocht het evenement toch geen doorgang kunnen vinden, dan storten we uiteraard het volledige bedrag terug.